x

Ακύρωση/Μεταβολή κράτησης

Αν θέλετε να ακυρώσετε μία κράτηση, ή να την μεταβάλετε, ή να μας πείτε κάτι σχετικά με αυτή μπορείτε να υποβάλετε ένα σχετικό αίτημα παρακάτω. Συμπληρώστε τον κωδικό κράτησης, τη διεύθυνση e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την κράτηση και, προαιρετικά, ένα σχόλιο. Δεν μπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση αν η ημερομηνία παραλαβής είναι σε λιγότερο από 11 ημέρες.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αστυπάλαια

Για την ποιο συμφέρουσα ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια επιλέξτε Aggelidis rent a car Astypalaia.
H Αγγελίδης ενοικίαση αυτοκινήτου Αστυπάλαια προσφέρει τις καλύτερες τιμές, ασφαλή οχήματα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

astypalaia rent a car
Η Νο1 επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια

Η καλύτερη επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια

Στην Αγγελίδης ενοικίαση αυτοκινήτου Αστυπάλαια διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή νέων και ασφαλών αυτοκίνητων όλων των κατηγοριών προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Επίσης όλα μας τα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με τα τελευταία στάνταρντ άνεσης και ασφάλειας και ελέγχονται τακτικά προκειμένου να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση. Οι τιμές ενοικίασης που προσφέρουμε είναι πολύ οικονομικές, η εξυπηρέτηση μας υποδειγματική και για αυτό αποτελούμε την Νο1 επιλογή για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια. Aggelidis Rent a Car Astypalaia, στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

rent a car in astypalaia
Πολλές δωρεάν παροχές για Ενοικίαση αυτοκινήτου Αστυπάλαια

Ενοικίαση αυτοκινήτου Αστυπάλαια με πολλές δωρεάν παροχές και χωρίς κρυφές χρεώσεις

  • Δωρεάν παράδοση & παραλαβή
  • Δωρεάν επιπλέον οδηγός
  • Δωρεάν παιδικά καθίσματα
  • Δωρεάν βρεφικά καθίσματα
  • Δωρεάν 24ωρη οδική βοήθεια
  • Δωρεάν οδικός χάρτης
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Τελικές τιμές με φόρους & Φ.Π.Α
astypalaia car rental
Η Νο1 ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Αστυπάλαια ενοικίαση αυτοκινήτου στις καλύτερες τιμές και με δωρεάν ακύρωση

Στην Αγγελίδης ενοικίαση αυτοκινήτου Αστυπάλαια παρέχουμε τους καλύτερους όρους για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια. Έχουμε απλούς και ξεκάθαρους όρους χωρίς ψιλά γράμματα και προσφέρουμε και δωρεάν ακύρωση. Στην περίπτωση που γίνει ακύρωση μέχρι και δέκα ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής του αυτοκινήτου.σας επιστρέφουμε στο ακέραιο την προκαταβολή σας. Aggelidis rent a car Astypalaia, η εταιρεία που παρέχει στη Αστυπάλαια ενοικίαση αυτοκινήτου με δωρεάν ακύρωση μέχρι και δέκα ημέρες πριν την παραλαβή. Κάντε onine την κράτηση σας στις καλύτερες τιμές και βγείτε κερδισμένοι.

80

Αυτοκίνητα

20585

Ευχαριστημένοι Πελάτες

5124

Ημέρες εεργασίας

Aggelidis Rent a car Astypalaia

Aggelidis Rent a Car Astypalaia και για Online Booking

Η Αστυπάλαια  είναι ένα από τα ομορφότερα και γραφικότερα νησιά των Δωδεκανήσων και σας περιμένει να την ανακαλύψετε. Γιατί να μην την εξερευνήσετε νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο από την Aggelidis Rent a car Astypalaia  που προσφέρει τις καλύτερες τιμές για online κράτηση.

Με το νέο σύστημα online κρατήσεων της Aggelidis Rent a car Astypalaia μπορείτε με απόλυτη ασφάλεια, καθώς και με μεγάλη ευκολία να κλείσετε online το αυτοκίνητο που θέλετε και να βγείτε διπλά κερδισμένοι. Κλείνοντας online το αυτοκίνητο σας έχετε καλύτερες τιμές και ειδικά αν κάνετε την κράτηση σας από νωρίς. Εξασφαλίζεται έτσι και την καλύτερη τιμή αλλά και της εγγύηση της Aggelidis Rent a car Astypalaia που είναι πάντα δίπλα σας.

rent a car astypalaia

Το προφίλ της Αγγελίδης ενοικίαση αυτοκινήτου Αστυπάλαια

Οι μοναδικές υπηρεσίες μας για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια

Οικονομική & Ασφαλή Online ενοικίαση αυτοκινήτου στην Αστυπάλαια

Δημοφιλής τοποθεσίες για ενοικίαση αυτοκινήτου Αστυπάλαια

Back to top