ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ;

Είτε χρειάζεστε μεταφορικό μέσον για το επαγγελματικό σας ταξίδι, είτε για τις διακοπές σας, εμείς είμαστε εδώ για να βρούμε την καλύτερη επιλογή. Το γραφείο μας παρέχει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα για όλη την Αστυπάλαια. Ενοικίαση αυτοκινήτου με τους καλύτερους όρους και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι απόλυτα ασφαλή και πραγματοποιούν εβδομαδιαίους ελέγχους ώστε να εξασφαλίσουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι. Μαζί με κάθε μας όχημα μπορείτε να έχετε και πολλά έξτρα μερικά απο τα οποία είναι δωρεάν. Κύρια φροντίδα μας είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες, η συνεχής υποστήριξή μου και οι καλύτερες τιμές ολόκληρο το χρόνο.

woman-smiling-png

Σημαντικές Υπηρεσίες

whck

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Δ ιαθέτουμε μια πολύ πλούσια συλλογή αυτοκίνητων όλων των κατηγοριών με την οποία έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση σας με ασφάλεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Είτε επισκευτείτε την Αστυπάλαια για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής είμαστε δίπλα σας για να βοηθάμε να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση μέσα από ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων με νέα και αξιόπιστα μοντέλα όλων των τύπων από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες. Μέρος της δουλειάς μας είναι να κάνουμε την μετακίνηση σας ευχάριστη ασφαλή & άνετη. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τις διακοπές σας, εμείς θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε οποιαδήποτε ώρα και μέρα.

Back to top
}); })(jQuery);